.

.

RUWBOUWWERKEN

Binnen- en buitenmuren metselen, draagvloeren in welfsels, predallen of potten en balken, plaatsen van betonlintelen en staalprofielen, inwerken van dorpels, vensterbanken en ornamenten in blauwe hardsteen, etc. Wij doen praktisch alle type ruwbouwwerken.

ISOLEREN

Wij isoleren muren, vloeren en plafonds. Isolatie is erg belangrijk gezien de huidige energieprijzen. Wij hebben hiermee veel ervaring en kunnen u deskundig advies geven.

DAKWERKEN

Renovatie en nieuwbouw van zadeldaken, mansardedaken, schilddaken en platte daken. zowel daktimmer als de plaatsing pannen, leien en roofing , dakafwerking met lood en zink, houten binnenvloeren  (spantendak gordingendak).

.

.

GEVELBEKLEDING

Met de juiste gevelbekleding kan je elk type gebouw een stijlvolle uitstraling geven. Bij het kiezen van materialen moet je je natuurlijk niet alleen blindstaren op het uiterlijk. Ook onderhoud, isolatie mogelijkheden en de prijs per vierkante meter zal een belangrijke invloed hebben. Wij doen gevelbekleding in Crepi, PVC, Steenstrips, Vezelcement, enz …

GEVELPLEISTERWERK

De laatste decennia werden tal van kunsthars gebonden pleisters ontworpen om op de meest uiteenlopende ondergronden een goede, duurzame en esthetische afwerking te garanderen. Met gevelbepleistering geeft u uw woning een meerwaarde op esthetisch gebied, maar tegelijkertijd verhoogt u de duurzaamheid. Gevelbepleistering kan toegepast worden op zowel nieuwbouw als bestaande woningen.

.

.